top of page
prachtige uitzichten in de sneeuw.
Over Badhofgastein

Bad Hofgastein

Villa Felding Appartementen Bad Hofgastein Oostenrijk.

Gastein - het hele jaar door een kuuroord
Dompel jezelf onder en schakel uit: Geniet van top wellness aanbiedingen in de koude wintermaanden
Herkent u dat? Uw agenda is al weken vooruit vol gepland. De ene afspraak volgt de andere op en beetje bij beetje neemt uw energieniveau af. In Gastein kunt u zich weer opladen. Hier heerst rust en is er frisse lucht.
 
Of het nu in de bergen van het Hohe Tauern Massief is, in de geborgenheid van de Felsentherme Bad Gastein, in één van de zwembaden van de Alpentherme Bad Hofgastein, of tijdens de Yoga, u komt tot rust. Geniet van de adelaars die overvliegen, van inspannende yoga oefeningen of ontspannende meditatie en relax! Uw lichaam en geest komen tot rust in het water uit de thermale bronnen.
 
Laat het gaan en geniet. Welkom in Gastein

Zomer

Zomer

Villa Felding Appartementen Bad Hofgastein Oostenrijk .

 

Zomervakantie in Gastein

Prachtige groene weides, imposante bergen, bruisend water en ontelbare outdoor mogelijkheden - dat is het zomersprookje van Gastein.

Ontdek de natuur en de lokale cultuur tijdens een zomervakantie in Oostenrijk. Naast talrijke activiteiten zoals wandelenfietsenzwemmen en golfen hebben alle drie de Gasteiner dorpen hun eigen charme. Zo afwisselend is geen enkele andere regio. Tijdens een zomervakantie in Gastein is er van alles te beleven. En dat zonder stress. Een lange wandeling, een dag in de sauna in één van de thermen of gewoon lekker koffie drinken en van het uitzicht genieten - doe gewoon waar u het meeste zin in heeft, of het meeste van geniet. Start elke dag zorgeloos en ontspannen en maak kennis met de zomer in Gastein.

Winter

Winter

Villa Felding Appartementen Bad Hofgastein Oostenrijk.

Wintervakantie in Gastein

Betoverend winterlandschap en ontelbare activiteiten op en naast de pistes.

Ontdek besneeuwde en ongerepte winterlandschappen tijdens uw wintervakantie in het Gasteinerdal. Laten we gaan - meer dan 200 kilometer pistes op 4 verschillende bergen om te skiën en snowboarden, fantastische winterwandelpaden, ongeveer 40 kilometer langlaufloipes en nog veel meer wachten op u. Elk van de drie dorpen van Gastein biedt iets heel bijzonders en individueels voor uw vakantie. Zoveel variatie zult u in geen enkele andere Oostenrijkse vallei vinden.

 

Gebruik uw vakantie voor onvergetelijke momenten bedekt met sneeuw. Het enige wat nog ontbreekt is de juiste accommodatie voor uw wintervakantie in het Gasteinerdal. 

bottom of page